Een tuintje op je hoofd!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Heleen
05 Augustus 2010 | Ghana, Tamale
But allswell, mijn Ghanese nr. is 0540284247 en via www.televergelijk.nl zou je me goedkoop moeten kunnen bellen!
Verder wil ik nog even kwijt dat het lied 'een tuintje op m'n hoofd' (vrij naar Damaru) een compleet nieuwe betekenis heeft gekregen. Maar daarover volgende keer meer... m'n tijd is op!
Dikke kniuffels uit Tamale :)
05 Augustus 2010 - 13:29
Anne:
Heleen! Fijn dat je goed bent aangekomen!! Ben onwijs benieuwd naar je belevenissen daar, dus kom maar op met de verhalen..;)!!
Liefs -
05 Augustus 2010 - 14:09
Simone:
Fijn dat je goed aangekomen bent! Je maakt me erg nieuwsgierig.... Enjoy en wen vooral rustig aan die 'andere wereld'. :)
x Simoon -
05 Augustus 2010 - 14:41
Martine:
Wat een cliffhanger! Ben benieuwd. Zet 'm op!! Liefs xx -
05 Augustus 2010 - 17:39
Jan:
Hoi Heleen, je maakt het nog spannender dan het al is. Ik ben heel benieuwd naar je "tuintje". Kus. Jan -
05 Augustus 2010 - 18:23
Siem:
Hey Heleen,
Zomaar in Ghana, poehee.. Gaaf hoor! Geniet ervan en hoor graag meer!
X -
05 Augustus 2010 - 18:24
Iris:
Poppetje!
Ik hang aan je lippen! Of je tuintje :)
Enjoy,
liefs -
06 Augustus 2010 - 12:29
Lisette:
Heleentje!Fijn om te weten dat je veilig bent aangekomen en dat alles goed gaat! Ben uiteraard heel benieuwd hoe je het allemaal hebt daar!!Dus je moet maar snel een hut met internet vinden en vertelleee ;-)! Sorry dat ik neit meer gebeld/gesmst had!Ivm met mijn eigen vakantie was het mislukt :( Gelukkig hebben anderen wel hun taak gedaan! Liefs en kussen!!